Διατροφή καρπουζιού: δίαιτα καρπουζιού για απώλεια βάρους, μείον 10 κιλά, μενού, σχόλια

Η δημοτικότητα των μεθόδων μείωσης του σωματικού βάρους αυξάνεται μέρα με τη μέρα, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη στο ύψος της εποχής του βελούδου, όταν κάθε κορίτσι προσπαθεί να φαίνεται λεπτό και χαριτωμένο, και η δίαιτα καρπουζιού μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.Διατροφή καρπουζιού για απώλεια βάρουςΕίναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το μειονέκτημά του είναι ότι είναι αδύνατο να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και πριν από τις αρχές του καλοκαιριού, καθώς τα καρπούζια ωριμάζουν πιο κοντά στις αρχές Αυγούστου. Ας δώσουμε προσοχή σε αυτήν τη μέθοδο απώλειας βάρους και μάθετε τι προκάλεσε αυτήν την τεχνολογία.

Χαρακτηριστικό και οφέλη της δίαιτας καρπουζιού

Η δίαιτα καρπουζιού εγγυάται απώλεια βάρους

Η δίαιτα καρπουζιού είναι ένας δύσκολος τρόπος για να χάσετε βάρος, με τη βοήθεια του οποίου αφαιρεί το υπερβολικό λίπος, καθώς και τις τοξίνες και τις τοξικές ουσίες. Ακολουθώντας σωστά τις διατροφικές συστάσεις, μπορείτε να έχετε θετικό αποτέλεσμα σε επτά ημέρες με τη μορφή απώλειας βάρους 10 kg ή περισσότερο. Γιατί όμως τα καρπούζια συμβάλλουν στην απώλεια βάρους;

Η δίαιτα καρπουζιού βασίζεται στις ακόλουθες θετικές ιδιότητες:

 • Το καρπούζι είναι φυσικά προϊόν χαμηλών θερμίδων, επομένως η αποτελεσματικότητα της απώλειας βάρους είναι εγγυημένη.
 • Εξασφαλίζεται η ομαλοποίηση της σύνθεσης της χοληστερόλης στο αίμα.
 • Η αποβολή των τοξινών παρατηρείται λόγω της επίδρασης του διουρητικού.
 • Ομαλοποίηση του πεπτικού συστήματος.
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα.
 • Παρέχει ομαλοποίηση της νεφρικής λειτουργίας.

Το καρπούζι δεν είναι μόνο υγιές, έχει επίσης καλές γεύσεις. Γι 'αυτό είναι αδύνατο να βρεθεί κάποιος που δεν του αρέσει καρπούζια. Η ιδιαιτερότητα της τεχνολογίας για το αδυνάτισμα «δίαιτα καρπουζιού» οφείλεται στο γεγονός ότι μια γυναίκα πρέπει να τρώει τον πολτό των καρπουζιών με τον ακόλουθο ρυθμό: για κάθε 10 κιλά σωματικού βάρους υπάρχει ένα κιλό προϊόντος. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι η απαγόρευση κατανάλωσης καρπουζιών άνω των 5 κιλών ημερησίως, καθώς αυτό μπορεί να είναι συνέπεια επιδείνωσης της ευημερίας. Η διάρκεια της δίαιτας είναι 10 ημέρες, εάν δεν υπάρχουν αρνητικοί παράγοντες, όπως αέριο ή άλλοι τύποι διαταραχών. Θα μάθουμε περισσότερα για το πώς μοιάζει η δίαιτα καρπουζιού.

Απαγορευμένα τρόφιμα

Η δίαιτα καρπουζιού για απώλεια βάρους αποκλείει τη χρήση προϊόντων όπως:

Η δίαιτα καρπουζιού για απώλεια βάρους αποκλείει όλους τους τύπους ποτών
 • Φρατζόλα;
 • Ζεστά γεύματα
 • Σάρκα;
 • Γαλακτοκομικά προϊόντα;
 • όλα τα είδη ποτών.

Το πλεονέκτημα της δίαιτας καρπουζιού είναι ακριβώς ότι τρώτε μόνο καρπούζια και έτσι χάνετε έως και 2-3 κιλά την ημέρα.

Εάν ένα άτομο αισθανθεί εξάντληση του σώματος στις πρώτες 2-3 ημέρες της διατροφής, τότε την τέταρτη ημέρα υπάρχει ανακούφιση με τη μορφή βελτίωσης της ευεξίας. Για να κάνετε τη δίαιτα καρπουζιού αποτελεσματική, συνιστάται να αδειάσετε το ψυγείο την προηγούμενη ημέρα και να ετοιμάσετε μια κόκκινη λιχουδιά.

Σπουδαίος! Συνιστάται η χρήση μόνο καρπουζιών που καλλιεργούνται χωρίς χημικά πρόσθετα και που δεν έχουν αρνητική επίδραση στους νεφρούς, αλλά σε ολόκληρο το σώμα.

Μενού διατροφής καρπουζιού

Μενού Αδυνατίσματος Διατροφής Καρπουζιού

Κατά τη διάρκεια της ενεργού απώλειας βάρους, είναι απαραίτητο να τρώτε μόνο καρπούζι, αλλά το αίσθημα της πείνας δεν αποκλείεται, επομένως επιτρέπεται ο θηλασμός με μια φέτα μαύρο ψωμί.

Διατροφή καρπουζιού μείον 10 κιλά την εβδομάδαπροσφέρει μια τέτοια ευκαιρία εάν το τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά χρησιμοποιείται μαζί με το κύριο προϊόν. Το τυρί cottage σας επιτρέπει να ικανοποιήσετε το αίσθημα της πείνας, έτσι η αποτελεσματικότητα της απώλειας βάρους διπλασιάζεται

 • Για πρωινό: πρέπει να φάτε 2-3 φέτες καρπούζι με τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά.
 • Για μεσημεριανό γεύμα: μεταχειριστείτε το στομάχι σας σε μερικές φέτες καρπούζι με κώνου με βάση το νερό.
 • Δείπνο: το congee χρησιμοποιείται επίσης, αλλά όχι μόνο με καρπούζι, αλλά και τυρί cottage. Δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς απογευματινό τσάι και σνακ στα κύρια γεύματα, οπότε πρέπει μόνο να φάτε πολτό καρπουζιού. Η διατροφή του καρπουζιού για την ημέρα είναι αρκετά αυστηρή, αλλά αυτός είναι ο παράγοντας που συμβάλλει στην απώλεια βάρους. Επειδή όσο πιο δύσκολη είναι η κατάσταση, τόσο πιο αποτελεσματικό είναι το αποτέλεσμα.

Για γυναίκες που δεν μπορούν να ανεχθούν αυστηρές δίαιτες, υπάρχει μια απλοποιημένη έκδοση της μεθόδου απώλειας βάρους που ονομάζεται "Διατροφή καρπουζιών 3 ημερών". Σε τρεις ημέρες μπορείτε να χάσετε 5-7 κιλά χωρίς να εξαντλήσετε το σώμα σας για 10 μέρες. Αφού τελειώσει η δίαιτα καρπουζιού, είναι σημαντικό να κατεβείτε σωστά μετά, ώστε να μην βελτιωθεί την επόμενη μέρα.

Αποτελέσματα και αξιολογήσεις

Η αποτελεσματικότητα της τεχνικής έχει αποδειχθεί όχι μόνο από την επιστημονική έρευνα, αλλά και από τις θετικές κριτικές των γυναικών που έχουν βιώσει τη δίαιτα για τον εαυτό τους.θετική ανατροφοδότηση από τις γυναίκες σχετικά με τη δίαιτα καρπουζιού για την απώλεια βάρουςΗ διατροφή του καρπουζιού οφείλεται σε εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα, καθώς για 3 ημέρες μπορείτε να δείτε σημαντικές αλλαγές στο σχήμα σας. Η μέγιστη διάρκεια της τεχνικής είναι 10 ημέρες, οπότε είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε.

Μια δίαιτα καρπουζιού μείον 10 κιλά είναι πολύ απλή και, το πιο σημαντικό, αποτελεσματική, καθώς το κύριο όπλο ενός καρπουζιού είναι το διουρητικό του αποτέλεσμα, το οποίο σας επιτρέπει να αφαιρέσετε λιποκύτταρα από το σώμα μαζί με σκωρίες και τοξικές ουσίες.

Η διατροφή του καρπουζιού έχει μόνο θετικές κριτικές, διότι ο καθένας μπορεί να ελέγξει την αποτελεσματικότητά της, ειδικά εάν η όρεξή σας μειωθεί το καλοκαίρι και θέλετε μόνο να τρώτε καρπούζια. Η δίαιτα καρπουζιού δεν συνιστάται μόνο για άτομα που έχουν προβλήματα με νόσο του εντέρου ή υπερβολικό σάκχαρο στο αίμα. Εάν μια δίαιτα καρπουζιού προκαλεί δυσάρεστες αισθήσεις και δυσφορία, τότε σε μια τέτοια περίπτωση είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε έναν γιατρό και να μάθετε τους λόγους. Διαφορετικά, η αποτελεσματικότητα της απώλειας βάρους εξαρτάται όχι μόνο από τα καρπούζια, αλλά και από την επιθυμία για μια λεπτή μορφή.