ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αγαπημένη ουσία διατροφής και αρχές διατροφής

Μια αγαπημένη διατροφή είναι ένα ρυθμιζόμενο διατροφικό σύστημα με το οποίο μπορείτε να χάσετε έως και 10 κιλά σε 7 ημέρες και να καθαρίσετε το σώμα από τοξίνες και τοξίνες με φυσικό τρόπο. Αυτή η μέθοδος απώλειας βάρους δεν ανήκει στην κατηγορία μονο-δίαιτας. Η διατροφή σας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το πρωινό, το μεσημεριανό και το δείπνο να είναι διαφορετικά τρόφιμα. Χάρη σε αυτό, δεν θα βαρεθεί και η εβδομάδα των διαιτητικών γευμάτων θα περάσει εύκολα και φυσικά.

Για να επιταχύνετε τη φυσική καύση λίπους, πρέπει να παρακολουθείτε στενά την άσκηση και το περπάτημα. Η σωματική δραστηριότητα σχετίζεται άμεσα με την περιεκτικότητα σε θερμίδες της διατροφής.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα υγείας πριν ξεκινήσετε μια δίαιτα. Συνιστάται ιατρική εξέταση. Νεφρική νόσος, κολίτιδα, γαστρίτιδα και έλκη είναι αντενδείξεις για τη χρήση της αγαπημένης σας διατροφής.

Παρά την ποικιλία των δίαιτων, αυτό το πρόγραμμα διατροφής παραμένει αυστηρό και ανισορροπημένο, το οποίο αντανακλάται στην κατάσταση του σώματος. Με "εισροές" ένα άτομο αισθάνεται άβολα, η διάθεση αλλάζει δραματικά. Επομένως, είναι σημαντικό να λαμβάνετε επιπλέον βιταμίνες και μέταλλα κατά την απώλεια βάρους.

Υπάρχουν δύο τύποι αγαπημένων δίαιτων: "αυστηρή έκδοση" και "ήπια μέθοδος". Στην πρώτη περίπτωση, τα αποτελέσματα της απώλειας βάρους δείχνουν ότι σε μια εβδομάδα μπορείτε να απαλλαγείτε από 10 επιπλέον κιλά, στη δεύτερη - από 6 κιλά.

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Είναι ενδιαφέρον ότι κάθε μέρα της αγαπημένης σας διατροφής είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Πράγματι, αυτό το σύστημα διατροφής είναι μια αλυσίδα ημερών νηστείας (φρούτα, πρωτεΐνες, λαχανικά). Χάρη σε αυτό, εμφανίζεται συστηματική απώλεια βάρους και το σώμα δεν έχει προσβολές πείνας.

Ο μηχανισμός δράσης της αγαπημένης σας διατροφής βασίζεται στη διέγερση του μεταβολισμού και συνεπώς στην εισαγωγή του σώματος σε κατάσταση ελεγχόμενου στρες. Με την κατανάλωση μακροθρεπτικών συστατικών σε μεγάλες ποσότητες, το σώμα αναγκάζεται να αλλάξει τον τρόπο επεξεργασίας των θρεπτικών συστατικών. Ως αποτέλεσμα, το σώμα αρχίζει να καίει ενεργά αποθέματα ενέργειας που έχουν συσσωρευτεί με τη μορφή οργανικής ύλης - λίπους και γλυκογόνου.

Για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα της απώλειας βάρους και να ελαχιστοποιήσετε την ενόχληση κατά τη δίαιτα, συνιστάται να ακυρώσετε μεγάλες απουσίες, επείγοντα θέματα και διαπραγματεύσεις, καθώς οι περισσότερες ημέρες συνοδεύονται από αύξηση του φορτίου στα νεφρά και την εντερική κινητικότητα.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου απώλειας βάρους, συνιστάται να ξεκουράζεστε περισσότερο, να περπατάτε και να αποφεύγετε αγχωτικές καταστάσεις.

Οφέλη από τη διατροφή:

 1. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στα επιτρεπόμενα προϊόντα.
 2. Υψηλή απόδοση.

Πόσο μπορείτε να χάσετε από την αγαπημένη σας διατροφή; Τα αποτελέσματα και οι κριτικές αυτών που έχουν χάσει βάρος είναι εντυπωσιακά: σε μια εβδομάδα, ένα άτομο γίνεται 6-10 κιλά πιο αδύνατο.

 1. Καθαρίστε το σώμα.
 2. Έλλειψη παρενεργειών του σώματος: ζάλη, ναυτία, κόπωση, λήθαργος, αδυναμία.
 3. Υψηλό ποσοστό απώλειας βάρους. Η αίσθηση της ελαφρότητας αυξάνεται μέρα με τη μέρα.
 4. Μικρή διάρκεια (η κλασική έκδοση έχει σχεδιαστεί για μια εβδομάδα).
 5. παραλλαγή διατροφής.
 6. Έλλειψη πείνας.

Μειονεκτήματα:

 1. αυξάνει την αρτηριακή πίεση.
 2. Ατομική μισαλλοδοξία.
 3. Μπορεί να επιδεινώσει τις χρόνιες ασθένειες.
 4. Το πρόγραμμα απώλειας βάρους μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί μόνο μετά από τρεις μήνες.
 5. Έλλειψη φαγητού για βιταμίνες, μακρο και μικροστοιχεία.
 6. εντερικά προβλήματα (από τρεις ημέρες στο νερό).

Αντενδείξεις:

 • κατάθλιψη;
 • νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια
 • έντονη σωματική δραστηριότητα
 • χειρουργική επέμβαση στα κοιλιακά όργανα;
 • εγκυμοσύνη;
 • θηλασμός;
 • σακχαρώδης διαβήτης;
 • ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα;
 • υψηλή αρτηριακή πίεση.

Μια αγαπημένη διατροφή είναι μια αυστηρή τεχνική απώλειας βάρους που μπορεί να ασκηθεί μόνο από άτομα που δεν έχουν προβλήματα υγείας. Διαφορετικά, μπορείτε να επιδεινώσετε την κατάσταση, να «κερδίσετε» δυσπεψία, να επιδεινώσετε τις τρέχουσες ασθένειες (που μεταφέρονται από χρόνια σε οξεία), να υπονομεύσετε την ασυλία, να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα δόντια, τα ούλα, τα μαλλιά, τα νύχια και τους μυϊκούς ιστούς.

Εάν έχετε προβλήματα υγείας, συνιστάται να προτιμάτε ήπιες επιλογές απώλειας βάρους. Ρωτήστε το γιατρό σας πριν χάσετε βάρος.

Μαραθώνιος επτά ημερών για απαλή διατροφή

Για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, προετοιμάστε πρώτα το σώμα σας προτού αρχίσετε να χάνετε βάρος. Σε κάθε περίπτωση, μην τηρείτε τη δήλωση, «Θα φάμε αρκετά σήμερα και αύριο θα αρχίσω να χάνω βάρος». Κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας (τουλάχιστον 14 ημέρες), τα τρόφιμα πρέπει να τηρούν τις αρχές της υγιεινής διατροφής. Δηλαδή, περιορίστε τη χρήση λιπαρών, αλευριού και γλυκών τροφίμων. Εμπλουτίστε τη διατροφή με γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση, δημητριακά, λαχανικά, φρούτα, βότανα.

Απαγορεύεται να καρυκεύετε τρόφιμα με αλάτι, ζάχαρη και να πίνετε ισχυρά αλκοολούχα ποτά καθ 'όλη τη διάρκεια της διατροφής.

Λεπτομερής περιγραφή

1η, 3η και 6η - ημέρες κατανάλωσης

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μόνο υγρά μπορούν να καταναλώνονται χωρίς περιορισμούς. Τα πιο αποτελεσματικά είναι ο ζωμός κρέατος (φτιαγμένος από φιλέτα πουλερικών), οι χυμοί λαχανικών χωρίς ζάχαρη (φτιαγμένοι από καρότα, κολοκύθα), ποτά γάλακτος που έχουν υποστεί ζύμωση χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά (1%), ακόμα νερό και τσάι από βότανα.

Ο ρυθμός των φρέσκων φρούτων θεωρείται ως φαγητό και όχι ως ποτό. Έτσι, η ενεργειακή αξία ενός ποτηριού φρέσκου χυμού φτάνει τις 110 θερμίδες. Σε αυτό το πλαίσιο, θα πρέπει να περιορίσετε την ημερήσια πρόσληψη χυμών σε "υγρές" ημέρες σε 400 χιλιοστόλιτρα. Για να μειώσετε την περιεκτικότητα σε θερμίδες και τη συγκέντρωση ζάχαρης, αραιώστε το κοκτέιλ βιταμίνης με νερό κατά 50%.

Απαγορεύεται η αποθήκευση χυμών και κρύων τσαγιών, αλκοόλ και γλυκών ανθρακούχων ποτών. Η κύρια εστίαση πρέπει να είναι στο ζεστό νερό. Είναι ο καλύτερος φυσικός διαλύτης. Ο ελάχιστος όγκος πόσιμου νερού ανά ημέρα είναι 2 λίτρα. Μαζί με το "απόβλητο" υγρό, το σώμα αφήνει πίσω από απορρίμματα, τοξίνες και επιπλέον κιλά.

Τις μέρες κατανάλωσης, η εντερική περισταλτική ενεργοποιείται και το μέγιστο φορτίο πέφτει στα νεφρά, έτσι ώστε να εμφανιστεί οίδημα. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αποφύγετε την επίπονη σωματική δραστηριότητα. Λόγω της έλλειψης πρωτεΐνης στη διατροφή, εμφανίζονται οι ακόλουθες ανεπιθύμητες ενέργειες του σώματος: αδυναμία, ναυτία, απώλεια δύναμης, ζάλη.

Μπορείτε να χάσετε έως και 2 κιλά επιπλέον ενδοκυτταρικού υγρού σε μία ημέρα κατανάλωσης.

2η - Ημέρα Λαχανικών (χορτοφάγος)

Συνιστάται η κατανάλωση ακατέργαστων προϊόντων. Ωστόσο, επιτρέπεται η θερμική επεξεργασία των λαχανικών - μαγείρεμα και ψήσιμο. Για να ανακουφίσετε την αίσθηση της έντονης πείνας, διαιρέστε τα γεύματά σας με 5 φορές (3 γεμάτα και 2 σνακ). Μια μερίδα περιέχει έως 300 γραμμάρια και η ημερήσια περιεκτικότητα σε θερμίδες της διατροφής είναι 1000 θερμίδες.

Το απαραίτητο λαχανικό της ημέρας είναι το λευκό λάχανο, το οποίο χρησιμεύει ως καυστήρας φυσικού λίπους. Πρώτον, αυτό είναι προϊόν χαμηλών θερμίδων - μόνο 27 θερμίδες συγκεντρώνονται σε 100 γραμμάρια. Δεύτερον, το λευκό λάχανο διατηρεί το ρεκόρ για την περιεκτικότητα σε τρυγικό οξύ, μεταξύ άλλων λαχανικών, τα οποία αναστέλλουν τη μετατροπή των υδατανθράκων σε λίπος. Επιπλέον, τα φυλλώδη λαχανικά είναι αποθήκη ινών. Με μηδενική ενεργειακή τιμή, η κυτταρίνη ελευθερώνει τα έντερα των τοξινών, ομαλοποιεί τη μικροχλωρίδα του πεπτικού συστήματος, τροφοδοτεί το σώμα με βιταμίνες C, P, B, U και ιχνοστοιχεία (θείο, ασβέστιο, φώσφορος) και απομακρύνει την περίσσεια υγρού.

Άλλα συνιστώμενα λαχανικά: ντομάτες, αγγούρια, τεύτλα, καρότα, πιπεριές, λαχανικά. Μπορείτε να προσθέσετε έως 30 ml γιαουρτιού με χαμηλά λιπαρά, φυτικό έλαιο ή σάλτσα σόγιας στη σαλάτα σας για να βελτιώσετε τη γεύση. Εάν θέλετε, τα λαχανικά μπορούν να πασπαλιστούν με χυμό λεμονιού.

Ενώ ακολουθείτε την αγαπημένη σας διατροφή, απαγορεύεται η χρήση κέτσαπ, μαγιονέζας, ξινή κρέμα, μουστάρδας, χρένου, adjika και λιπαρών επιδέσμων.

4η - Ημέρα φρούτων

Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να φάτε όλα τα φρούτα που δεν προκαλούν αλλεργίες, με εξαίρεση τα σταφύλια και τις μπανάνες. Προσέξτε ακτινίδιο, ανανά, γκρέιπφρουτ, μήλα, πορτοκάλια, καρπούζι. Αυτοί είναι οι καλύτεροι καυστήρες λίπους.

Οι διατροφολόγοι προτείνουν την επιλογή γκρέιπφρουτ την τέταρτη ημέρα. Αυτός είναι ο καλύτερος βοηθός για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Ομαλοποιεί τον σωστό μεταβολισμό, μειώνει την όρεξη και ταυτόχρονα κορεσμό του σώματος με βιταμίνη C.

Το καθημερινό οπλοστάσιο φρούτων για την καταπολέμηση του σωματικού λίπους: 2 γκρέιπφρουτ, 4 μανταρίνια, 200 γραμμάρια ανανά, ¼ καρπούζι, 3 μήλα, 4 ακτινίδια. Φάτε 1 - 2 φρούτα κάθε 2 - 3 ώρες, ενδιάμεσα - πίνετε ακόμα νερόΜπορείτε να φάτε έως και 2, 5 κιλά φρούτων την ημέρα.

5η - ετικέτα πρωτεΐνης

 • Κανόνας 1:Μην βιάζεστε για φαγητό.
 • Κανόνας 2:Σημειώστε τις διαστάσεις.
 • Κανόνας 3:Χωρίστε το φαγητό σε 5 μερίδες των 100-200 γραμμαρίων το καθένα.

Μια πρωτεΐνη δίαιτα υποτίθεται ότι κορεσίζει ένα πεινασμένο σώμα με πρωτεΐνες. Φάτε κάθε 3 ώρες.

Αποδεκτά τρόφιμα: Αυγά (πρωτεΐνες κοτόπουλου), γαρίδες, βραστά ψάρια και στήθος κοτόπουλου, τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά και φυσικό γιαούρτι. Το φαγητό δεν πρέπει να είναι καρυκευμένο.

Για πλήρη πέψη των πρωτεϊνικών τροφών, θα πρέπει να καταναλώνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Για χορτοφάγους, το μενού πρωτεΐνης της ημέρας χωρίς κρέας μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές προτιμήσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, η διατροφή αποτελείται από τα ακόλουθα προϊόντα: τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά, μαλακό τυρί με περιεκτικότητα σε λιπαρά έως και 25%, γάλα σόγιας (tofu), όσπρια (φασόλια, φασόλια, φακές, ρεβίθια), αυγά, φέτα, θαλασσινά.

7η - Ημέρα εξόδου

Αντιπροσωπεύει μια μεταβατική περίοδο από ένα μενού διατροφής σε μια οικεία, πλήρη δίαιτα. Η βέλτιστη λύση για την οργάνωση γευμάτων την έβδομη ημέρα είναι ένας συνδυασμός φρούτων και λαχανικών με καθημερινά γεύματα. Μην παρασυρθείτε με αλάτι, ώστε το υπερβολικό υγρό να μην σταματήσει στο σώμα.

Η έξοδος από τη διατροφή πρέπει να γίνεται προσεκτικά και σταδιακά. Μην τρώτε υπερβολικά, απλώς προσθέστε ένα νέο προϊόν κάθε μέρα.

Λόγω της κακής διατροφής, δεν είναι επιθυμητή η σημαντική σωματική άσκηση και η άσκηση δύναμης με την αγαπημένη σας διατροφή. Προκαλούν μια απότομη επίθεση πείνας, αυξάνουν τον κίνδυνο βλάβης και μπορούν να καταστρέψουν κάθε προσπάθεια. Περιορίστε τον εαυτό σας στην καθημερινή γυμναστική 15 λεπτών το πρωί και μιάμιση ώρα με τα πόδια.

Για να αποφύγετε την αύξηση βάρους ξανά, κανονίστε τις εβδομαδιαίες ημέρες νηστείας και μετράτε τακτικά το σωματικό σας βάρος. Εάν η ένδειξη αποκλίνει από τον κανόνα, προχωρήστε αμέσως στη διόρθωση του αριθμού, μην καθυστερήσετε. Διαφορετικά, άλλα 10 μπορούν να «έρθουν» για τρία επιπλέον κιλά. Εξαιρέστε από τη διατροφή ανθρακούχα ποτά, μαγιονέζα και τηγανητές πατάτες. Ελαχιστοποιήστε την κατανάλωση ψημένων προϊόντων και γλυκών.

Δείγμα διατροφής

ημέρα 1

 • Πρωινό - κεφίρ - 200 χιλιοστόλιτρα 1%;
 • μεσημεριανό - ζωμό φιλέτου κοτόπουλου με αλάτι - 200 χιλιοστόλιτρα
 • απογευματινό τσάι - χυμός καρότου - 200 χιλιοστόλιτρα.
 • Δείπνο - φυσικό γιαούρτι - 150 ml.

Ημέρα 2

 • Πρωινό - ντομάτες - 2 κομμάτια;
 • μεσημεριανό - σαλάτα από λευκό λάχανο, λαχανικά, αγγούρι, καρυκεύματα με ελαιόλαδο - 250 γραμμάρια.
 • απογευματινό τσάι - βραστά τεύτλα - 100 γραμμάρια
 • δείπνο - μια σαλάτα με πιπεριές και αγγούρι - 150 γραμμάρια.

Ημέρα 3

 • Πρωινό - πράσινο ή βότανο τσάι (φτιαγμένο από βανίλια, μπολ, φύλλα σημύδας, παλαιότερα) - 250 χιλιοστόλιτρα.
 • δεύτερο πρωινό - γάλα - 200 χιλιοστόλιτρα
 • μεσημεριανό - ζωμό στήθους κοτόπουλου - 200 χιλιοστόλιτρα
 • απογευματινό τσάι - φρέσκο ​​χυμό κολοκύθας - 200 χιλιοστόλιτρα
 • δείπνο - κεφίρ 1% - 200 χιλιοστόλιτρα.

Ημέρα 4

 • Πρωινό - πορτοκάλι - 2 κομμάτια, ακτινίδιο - 1 κομμάτι;
 • δεύτερο πρωινό - γκρέιπφρουτ - 1 κομμάτι, ακτινίδιο - 1 κομμάτι
 • μεσημεριανό - σαλάτα με 200 γραμμάρια ανανά, 1 μήλο, 1 ακτινίδιο
 • απογευματινό τσάι - ¼ καρπούζι, μήλο - 1 κομμάτι;
 • δείπνο - γκρέιπφρουτ - 1 κομμάτι, ακτινίδιο - 1 κομμάτι.

Ημέρα 5

 • Πρωινό - βραστά αυγά κοτόπουλου - 2 κομμάτια
 • δεύτερο πρωινό - άπαχο ψάρι στον ατμό (μπακαλιάρος) - 200 γραμμάρια
 • μεσημεριανό - βραστά μπιζέλια - 100 γραμμάρια, βραστό στήθος κοτόπουλου - 150 γραμμάρια
 • απογευματινό τσάι - τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά - 100 γραμμάρια
 • δείπνο - βραστές γαρίδες - 100 γραμμάρια.

Ημέρα 6

 • Πρωινό - φρέσκο ​​χυμό καρότου και κολοκύθας - 200 χιλιοστόλιτρα:
 • δεύτερο πρωινό - κεφίρ 1% - 200 χιλιοστόλιτρα
 • μεσημεριανό - ζωμό κοτόπουλου - 200 χιλιοστόλιτρα
 • απογευματινό τσάι - πράσινο τσάι - 250 χιλιοστόλιτρα.
 • Δείπνο - βραστό βότανο coltsfoot - 200 χιλιοστόλιτρα.

Ημέρα 7

 • πρωινό - βραστά αυγά κοτόπουλου - 2 κομμάτια, αγγούρι - 1 κομμάτι
 • δεύτερο πρωινό - φρέσκο ​​χυμό γκρέιπφρουτ - 200 χιλιοστόλιτρα
 • μεσημεριανό - σούπα πουρέ λαχανικών με ζωμό κοτόπουλου - 200 γραμμάρια
 • απογευματινό τσάι - κεφίρ 1% - 200 χιλιοστόλιτρα ή ακτινίδιο - 2 κομμάτια.
 • δείπνο - μια σαλάτα με πιπεριές, ντομάτες, λευκό λάχανο, πασπαλισμένο με χυμό λεμονιού - 200 γραμμάρια, μαλακό τυρί - 30 γραμμάρια.

Εάν η απώλεια βάρους είναι αργή, συνιστάται να γεμίσετε 2 κύκλους της αγαπημένης σας διατροφής για συνολικά 12 ημέρες ή 14 ημέρες.

Μαραθώνιος με αυστηρή δίαιτα επτά ημερών

Μια άκαμπτη έκδοση της αγαπημένης σας διατροφής παρέχει αυστηρό περιορισμό στο μενού για απώλεια βάρους.

1η και 2η - ημέρες κατανάλωσης

Επιτρέπεται: νερό (2 λίτρα την ημέρα), κεφίρ 0% (1 λίτρο ανά ημέρα).

3η - Ημέρα της Apple

Τρώτε μόνο φρέσκα μήλα όλη την ημέρα. Ο επιτρεπόμενος όγκος είναι 2 κιλά.

Πιείτε νερό μεταξύ των φρούτων για να εξουδετερώσετε το οξύ. Αν θέλετε, αντικαταστήστε τα πορτοκάλια με τα μήλα.

4η, 5η, 6η - Ημέρες Κοτόπουλου

Περιορίστε τη χρήση μαγειρεμένων φιλέτων κοτόπουλου έως 6 φορές την ημέρα. Μία μερίδα - 200 γραμμάρια. Πίνετε αρκετά υγρά.

7η ημέρα αλκοόλ (κρασί)

Στα τελικά στάδια, η διατροφή αποτελείται από τυρί με χαμηλά λιπαρά - 30 γραμμάρια και ξηρό λευκό κρασί - 150 χιλιοστόλιτρα το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ.

Εάν πρέπει να συνεχίσετε να χάνετε βάρος, προχωρήστε στον δεύτερο γύρο (τις επόμενες 7 ημέρες) σύμφωνα με την επιλογή "Αποθήκευση". Διαφορετικά, μπορείτε να διαταράξετε το πεπτικό σύστημα και να "κερδίσετε" γαστρίτιδα.

Ανεξάρτητα από τον τύπο της αγαπημένης σας διατροφής ("αυστηρή" ή "οικονομική"), συνιστάται να λαμβάνετε σύμπλοκα βιταμινών και ανόργανων συστατικών (σε κάψουλες, δισκία, χάπια) καθ 'όλη την περίοδο της απώλειας βάρους. Τα φάρμακα βοηθούν στη στήριξη του σώματος σε μια τόσο δύσκολη στιγμή και στην κάλυψη της διατροφικής ανεπάρκειας που προκαλείται από μια μη ισορροπημένη διατροφή. Επιπλέον, οι διατροφολόγοι έχουν αποδείξει ότι οι βιταμίνες βελτιώνουν τις μεταβολικές αποκρίσεις και επιταχύνουν την απώλεια βάρους. Επιπλέον, το θρεπτικό σύμπλεγμα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει την ικανότητα εργασίας, ανακουφίζει από την ταλαιπωρία, ομαλοποιεί το ψυχο-συναισθηματικό υπόβαθρο, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ηρεμεί το νευρικό σύστημα, ανακουφίζει την εμφάνιση ραγάδων, χαλάρωσης και χαλάρωσης του δέρματος.

Τα βασικά θρεπτικά συστατικά που το σώμα μπορεί να ανεχτεί έντονα την ανεπάρκεια κατά τη διάρκεια της διατροφής περιλαμβάνουν: ασκορβικό οξύ (C), χοληκαλσιφερόλη (D), τοκοφερόλη (Ε), ρετινόλη (Α), βιταμίνες Β, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, Μαγνήσιο. . .

Συμβουλές από Ευρωπαίους διατροφολόγους για γρήγορη αύξηση βάρους

 1. Πίνετε άφθονα υγρά μεταξύ των γευμάτων.
 2. Υγιεινός τρόπος ζωής.
 3. Θετική νοητική στάση.
 4. Ισορροπημένα κοινόχρηστα γεύματα.
 5. Μια σειρά σωματικών ασκήσεων.
 6. Περιορισμός των "άχρηστων" τροφίμων.
 7. Μετάβαση από κόκκινο κρέας σε πουλερικά και ψάρια.
 8. Επικεντρωθείτε στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
 9. Απόρριψη προϊόντων ζάχαρης, τηγανητών, λιπαρών λευκών αλευριών.
 10. Εμπλουτισμός της διατροφής με προϊόντα ολικής αλέσεως και δημητριακά.
 11. Αποφυγή γαλακτοκομικών προϊόντων με χαμηλά λιπαρά υπέρ προϊόντων με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά (έως 5%).
 12. Χωρίς υπερκατανάλωση τροφής.
 13. Να ασκείστε τακτικά.
 14. Μην βιαστείτε να φάτε.
 15. Μην παραλείψετε το πρωινό, μην τρώτε μετά τις 6: 00 μ. μ.
 16. Το κύριο γεύμα είναι το πρωινό, το μεσημεριανό.
 17. Μην αλατίζετε φαγητό.
 18. Φάτε αργά από ένα μικρό πιάτο χωρίς να καταπιείτε το πιάτο.
 19. Τακτοποιήστε τις ημέρες νηστείας 1 - 2 φορές την εβδομάδα.
 20. Μην τελειώσετε το γεύμα σας με φρούτα καθώς ζυμώνουν.
 21. Ζυγίστε συστηματικά τον εαυτό σας και μετρήστε τη μέση σας.
 22. Εγκατάλειψη κακών συνηθειών.
 23. Εκπαίδευση των γευστικών.
 24. περιπάτου.
 25. Η περιεκτικότητα σε θερμίδες των πιάτων πρέπει να αντιστοιχεί στον καθημερινό ρυθμό.
 26. Διατηρείτε μόνο υγιεινά τρόφιμα στο ψυγείο.
 27. Πίνετε τσάι από βότανα που βελτιώνουν το μεταβολισμό.
 28. Μην τρώτε εν κινήσει, μόνο όταν πεινάτε
 29. Η προτιμώμενη μέθοδος μαγειρέματος είναι το βρασμό, το ψήσιμο ή ο ατμός.
 30. Διατροφική ποικιλομορφία: Τα λαχανικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για την παρασκευή σαλάτας, αλλά και για smoothies, πουρέ σούπας, κατσαρόλες, κοκτέιλ καύσης λίπους και πράσινα ψωμάκια.

Το πιο σημαντικό πράγμα στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας είναι να καταλάβουμε ότι το φαγητό δεν είναι το κύριο πράγμα στη ζωή! Μην την κάνεις λατρεία. Απαιτείται τροφή για να διατηρηθεί το σώμα να επιπλέει, τίποτα περισσότερο. Ορίστε τις προτεραιότητές σας, καθορίστε τον κύριο στόχο σας στη ζωή.

έξοδος

Αγαπημένη διατροφή - μια επταήμερη αλυσίδα νηστείας που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει το σώμα από τοξίνες και να χειρίζεται επιπλέον 6-10 κιλά. Επιπλέον, στο τέλος της «απεργίας πείνας» το στομάχι συρρικνώνεται και το αίσθημα πληρότητας έρχεται γρηγορότερα. Κατά συνέπεια, απαιτείται λιγότερη τροφή για την ικανοποίηση της πείνας.

Οι διατροφολόγοι συνιστούν τη χρήση μιας απαλής δίαιτας από την αγαπημένη σας διατροφή, καθώς είναι πιο εύκολο να ανεχτείτε και λιγότερο επιθετικά στο πεπτικό σύστημα. Κάθε αλλαγή στη διατροφή είναι αγχωτική για το σώμα. Το μενού διατροφής είναι συχνά μη ισορροπημένο και προκαλεί υποβιταμίνωση. Η έλλειψη θρεπτικών ουσιών επιδεινώνει την υγεία, την ευερεθιστότητα, τον λήθαργο, την απάθεια, την κατάθλιψη.

Προκειμένου να διατηρηθεί η υγεία και ο κορεσμός του σώματος με θρεπτικά συστατικά καθ 'όλη τη διάρκεια της απώλειας βάρους, συνιστάται η λήψη συμπλοκών βιταμινών και ανόργανων συστατικών.

Αγαπημένη διατροφή - ένας συνδυασμός μιας δίαιτας χαμηλών θερμίδων και ενός ενεργού τρόπου ζωής.

Καθημερινές πρωινές ασκήσεις, μεγάλες βόλτες, υγιής ύπνος οκτώ ωρών, θετικά συναισθήματα, πολύ αλκοόλ και η σωστή στάση είναι οι βασικές αρχές της «μεθόδου απαλλαγής» για την απώλεια βάρους. Η μέγιστη διάρκεια της αγαπημένης σας διατροφής είναι 14 ημέρες. Μπορείτε να επαναλάβετε το μάθημα μόνο μετά από τρεις μήνες. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος βλάβης της υγείας σας: μπορείτε να προκαλέσετε την ανάπτυξη ασθενειών του πεπτικού συστήματος και των εκκριτικών συστημάτων, να προκαλέσετε προβλήματα με το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά. Ρωτήστε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής.