Οδηγίες χρήσης Keto Light Plus

Ενδείξεις για το Keto Light Plus;

Αραιώστε μια μερίδα Keto Light Plus με νερό πριν από κάθε γεύμα

Το Keto Light Plus είναι ένα ισχυρό νέο εργαλείο για τη βελτίωση της κετογονικής διατροφής. Η σκόνη αναπτύχθηκε ειδικά από διατροφολόγους για να συμπληρώσει μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων και δεν θα συμβάλει στην απώλεια βάρους εκτός εάν οι υδατάνθρακες εξαιρούνται από τη διατροφή. Επί του παρόντος, είναι μια επαναστατική τεχνολογία στην Κύπρο που αυξάνει τον αριθμό των κετονικών σωμάτων στο σώμα και μειώνει το χρόνο που απαιτείται για την είσοδο στην κέτωση. Η καύση λίπους μετά είναι πολύ πιο έντονη.

Λόγω των φυσικών δραστικών συστατικών του, το φάρμακο εξομαλύνει τις αρνητικές πτυχές της κετογονικής διατροφής: βοηθά στον έλεγχο της πείνας, της διάθεσης και των τοξινών. Επομένως, η απώλεια βάρους σε μια κετογονική δίαιτα είναι βολική και κατάλληλη για σχεδόν όλους τους ενήλικες, ανεξάρτητα από το φύλο, που δεν έχουν ατομικές αντενδείξεις. Το φάρμακο δεν έχει ψυχοτρόπα, καθαρτικά και διουρητικά αποτελέσματα. Δεν περιέχει ορμόνες.

Μπορείτε να παραγγείλετε σκόνη Keto Light Plus εάν:

 • Καταβάλλετε προσπάθειες για τον έλεγχο του βάρους σας.
 • Μια κετογονική δίαιτα είναι κατάλληλη για εσάς.
 • Είστε έτοιμοι να το βελτιώσετε και να εξαλείψετε τις παρενέργειες που σχετίζονται με αυτό.

Καταναλώστε όπως υποδεικνύεται

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το Keto Light Plus και να μην παρατηρήσετε παρενέργειες περιγράφεται λεπτομερώς στις οδηγίες της συσκευασίας. Προκειμένου η διατροφή σας να είναι αποτελεσματική και να μην επηρεάζει την υγεία σας, μην παραμελείτε τις διαθέσιμες συστάσεις.

 • Φάτε τη σκόνη στην αρχή της διατροφής σας για γρήγορη επίτευξη κέτωσης.
 • Μια μπάλα αραιώνεται σε ένα ποτήρι νερό, διαλύεται και καταναλώνεται πριν από τα γεύματα.
 • Καταναλώστε τρεις φορές την ημέρα με κάθε γεύμα.
 • Η συνιστώμενη διάρκεια διατροφής είναι 30 ημέρες.
 • Η δίαιτα μπορεί να επαναληφθεί μετά από ένα διάλειμμα αρκετών εβδομάδων έως ότου επιτευχθεί το ιδανικό βάρος σας.

1 μερίδα σκόνης διασφαλίζει ότι το σώμα σας αναδιαμορφώνεται ώστε να παράγει ενεργά ενέργεια από λίπος σε 45 λεπτά.

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Η σύνθεση του παρασκευάσματος περιέχει μόνο φυσικές οργανικές ουσίες, επομένως ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών είναι ελάχιστος. Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το φάρμακο, λάβετε υπόψη τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά:

 • Η κετογονική δίαιτα δεν συνιστάται για εγκυμοσύνη, θηλασμό και άτομα κάτω των 18 ετών.
 • Οι μεμονωμένες αντενδείξεις περιλαμβάνουν την παρουσία αλλεργιών ή υπερευαισθησίας στα συστατικά του φαρμάκου.
 • Δεν πρέπει να ακολουθείτε δίαιτα κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής αγωγής χωρίς πρώτα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
 • Οι σωματικές παθήσεις, οι χρόνιες λοιμώξεις και οι προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις μπορούν να επιδεινώσουν την πορεία της διατροφής και να οδηγήσουν σε κακή υγεία. Λάβετε συμβουλές από ειδικό για να αποκλείσετε μεμονωμένους κινδύνους

Η είσοδος σε κατάσταση κέτωσης οδηγεί σε εντατική διάσπαση λιπαρών και μεταβολικών προϊόντων λίπους, τα οποία εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος σε μεγάλες ποσότητες. Η συνέπεια αυτού μπορεί να είναι ζάλη, κοιλιακός πόνος, δυσπεψία. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αλλάξετε τη δοσολογία της σκόνης ή επιπλέον να πάρετε προσροφητικά. Εάν αυτά τα μέτρα είναι αναποτελεσματικά, σταματήστε να παίρνετε το φάρμακο και επικοινωνήστε με το γιατρό σας.

Ακολουθήστε αυτές τις προτάσεις με το Keto Light Plus και θα μπορείτε να χάσετε βάρος γρήγορα, εξαλείφοντας την πιθανότητα ανεπιθύμητων παρενεργειών.