Διατροφή κατανάλωσης

Φρούτα και λαχανικά για την παρασκευή χυμών τροφίμων

Η διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ προορίζεται για όσους αναζητούν έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να χάσουν βάρος. Όπως και η Paleo Diet, είναι ουσιαστικά απλή αλλά σχετικά δύσκολη στην εκτέλεση. Δεν χρειάζεται να είστε έξυπνοι για τη διατροφή σας, αλλά πρέπει να περιορίσετε την επιθυμία σας για νόστιμα πράγματα. Αλλά αντί για επιπλέον κιλά, θα υπάρχει καλή υγεία και αυτοπεποίθηση.

Αυτή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές απώλειας βάρους. Δεν μπορεί να είναι διαφορετικά, δεδομένου ότι η δίαιτα περιλαμβάνει την απόρριψη στερεών τροφών για αρκετές εβδομάδες. Και η απενεργοποιημένη "βρύση φαγητού" είναι ένας καλός λόγος για την απόρριψη του έρματος.

Ειδικά χαρακτηριστικά της διατροφής κατανάλωσης αλκοόλ

Η ουσία μιας διατροφής για κατανάλωση αλκοόλ είναι ότι το σώμα σταματά προσωρινά να λαμβάνει στερεά τροφή. Το κύριο συστατικό της διατροφής για την περίοδο της διατροφής είναι το νερό. Είναι η βάση κάθε πιάτου. Τρώγονται μόνο υδατώδη, μουσερικά πιάτα. Η διατροφή ενός ατόμου που λιμοκτονεί αποτελείται από ζωμούς, δημητριακά, χυμούς και γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση. Και από το νερό, φυσικά - πρέπει να πίνετε πολύ.

Η αποτελεσματικότητα της διατροφής είναι μετρήσιμη - σε μια εβδομάδα ημι-σπαρτιατικής ζωής μπορείτε να χάσετε έως και 5-10 κιλά.

Η κλασική διατροφή είναι ένας μαραθώνιος κατανάλωσης 30 ημερών. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι διαθέσιμο μόνο σε άτομα με έντονη βούληση, υπάρχουν πιο ήπιες επιλογές - για 7 και 14 ημέρες.

Ο αριθμός των ημερών είναι σημαντικός, αλλά στο τέλος οι αριθμοί είναι σχετικοί. Για εκείνους που δεν μπορούν ή δεν μπορούν να ακολουθήσουν μια εβδομαδιαία δίαιτα, κανείς δεν σκέφτεται να λιμοκτονεί για έως και μια ημέρα λιγότερο. Οι βραχυπρόθεσμες αλλαγές στη διατροφή είναι χρήσιμες για όσους θέλουν να χάσουν λίγα κιλά γρήγορα. Για παράδειγμα, πριν πάτε διακοπές.

Ο αριθμός των ημερών διατροφής δεν είναι άμεσα ανάλογος με τον αριθμό των κιλών που χάθηκαν. Το μεγαλύτερο αποτέλεσμα εμφανίζεται στην αρχή. Η απόδοση μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Αλλά σε γενικές γραμμές, μια διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ δεν μπορεί να κάνει χωρίς εθισμό - πόσες ημέρες "το κολλάτε", τόσο μεγάλο μέρος του σχήματος που πρόκειται να λάβετε.

Πλεονεκτήματα μιας διατροφής κατανάλωσης αλκοόλ

Η λεπτή μορφή δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα της κατανάλωσης αλκοόλ.

Οφέλη από τη διατροφή:

Το κορίτσι χάνει βάρος σε δίαιτα κατανάλωσης
 • Το στρώμα του λίπους λιώνει μπροστά στα μάτια μας. Η πρόσληψη τροφής, η οποία οδηγεί στην εμφάνιση καταθέσεων, ελαχιστοποιείται, πράγμα που σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν έχει άλλη επιλογή από το να εξαγάγει θερμίδες από αποθήκες λίπους.
 • υπάρχει καθολικός καθαρισμός του σώματος - η εργασία του γαστρεντερικού σωλήνα βελτιώνεται, οι σκωρίες εξαφανίζονται, το δέρμα καθαρίζεται, εξαφανίζονται όλα τα είδη εξανθημάτων, εμφανίζεται ένα αίσθημα χαράς και ελαφρότητας. Το στομάχι υποχωρεί και δεν χρειάζεται τόση τροφή για να αισθάνεται γεμάτη.
 • η θέληση αυξάνεται και η αυτοεκτίμηση αυξάνεται. δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσουμε τη μετάβαση στο "νερό" - είναι λογικό ότι ένα άτομο θα αισθανθεί ισχυρότερο μετά τον μαραθώνιο. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί μόνο να βοηθήσει στην οικοδόμηση αυτοπεποίθησης.

Να θυμάστε ότι στην κλασική έκδοση, η διάρκεια της διατροφής είναι ένας μήνας. Τις πρώτες 10 ημέρες τα κοίλα όργανα καθαρίζονται. Εμφανίζεται η ελαφρότητα και η ενέργεια. Μια παρενέργεια μπορεί να είναι μια λευκή επίστρωση στη γλώσσα.

Η δεύτερη δεκαετία είναι η ώρα της ανανέωσης των νεφρών και του ήπατος. Μερικές φορές αυτό έρχεται με λίγη δυσφορία σε αυτήν την περιοχή. Τα τελευταία δέκα χρόνια το σώμα ανανεώθηκε σε κυτταρικό επίπεδο. Χωρίς αντενδείξεις και τήρηση του καθεστώτος, το άτομο που λιμοκτονεί θα γίνει αισθητά πιο αδύνατο στο φινάλε. Το δέρμα του γίνεται διαυγές.

Βλάβη στη διατροφή

Παρά τα οφέλη, η διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ δεν είναι για όλους. Είναι αρκετά ριζοσπαστικό και απαιτεί συμβουλή γιατρού. Ανεξάρτητα από το πόσο υγιές είναι το σώμα, γίνεται άγχος όταν απορρίπτει τις στερεές τροφές. Και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αρνητικής αντίδρασης σε μια αλλαγή στη διατροφή.

Μειονεκτήματα διατροφής:

 • Δεν είναι πάντα δυνατή η διατήρηση μιας ισορροπημένης πρόσληψης θρεπτικών ουσιών και αυτό είναι γεμάτο με συστηματικά ελαττώματα - μπορεί να έχετε γαστρίτιδα, μειωμένη ανοσία, αναιμία κ. λπ.
 • Αντί για ελαφρότητα, μπορεί να οδηγήσει σε υπνηλία και αδυναμία: Αυτό είναι φυσικό, καθώς το σώμα στερείται συστατικών από τα οποία χτίζει μια εσωτερική ισορροπία.
 • Υπάρχει κίνδυνος εσφαλμένης εξόδου από τη διατροφή: μια απότομη μετάβαση σε στερεά τροφή είναι γεμάτη με προβλήματα στη γαστρεντερική οδό, τα οποία απογαλακτίζονται από ένα τέτοιο βάρος.
 • την ανάγκη για μακρά έξοδο από τη δίαιτα νερού - διαρκεί δύο φορές περισσότερο από τη δίαιτα.
 • η ανεξέλεγκτη σίτιση μετά από μια περίοδο "ενυδάτωσης" μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορη επιστροφή στο αρχικό βάρος.
 • την ανάγκη να εγκαταλείψετε τη σωματική δραστηριότητα ή να μειώσετε την ένταση της «φυσικής αγωγής», καθώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η δύναμη μειώνεται και το σώμα δεν μπορεί να δαπανήσει επιπλέον ενέργεια.

Αντενδείξεις

Η δίαιτα αντενδείκνυται σε έγκυες γυναίκες

Η διατροφή αντενδείκνυται:

 • παιδιά και ηλικιωμένοι.
 • θηλασμός και έγκυες γυναίκες;
 • άτομα με χρόνια πεπτικά προβλήματα και ασθένειες πολλών άλλων οργάνων (συκώτι, νεφρά, κ. λπ. ).
 • στον σακχαρώδη διαβήτη;
 • για άτομα που είναι επιρρεπή σε οίδημα.
 • για όσους πάσχουν από υψηλή αρτηριακή πίεση και ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος.

Πριν ξεκινήσετε μια τέτοια δίαιτα, πρέπει να υποβληθείτε σε ιατρική εξέταση. Εάν εμφανίσετε δυσάρεστα συμπτώματα κατά τη διάρκεια της δίαιτας κατανάλωσης, πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό.

Μηχανισμός απώλειας βάρους

Το κύριο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι το νερό. Βοηθά στην ικανοποίηση των πόνων της πείνας χωρίς να παίρνει θερμίδες σε αντάλλαγμα. Και προσθέτοντας λίγες τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες στο κανονικό νερό, μπορείτε εύκολα να επιτύχετε ένα αίσθημα πληρότητας χωρίς να επιβαρύνεστε με κιλά ινών.

Η τροφή στο νερό απορροφάται καλά από το σώμα. Αυτό εμποδίζει το σώμα να απορροφά λίπος. Με καλή απορρόφηση, ο μεταβολισμός ενεργοποιείται επίσης - το κλειδί για την ταχεία απώλεια βάρους. Ορισμένες δίαιτες συνδέονται με την αφυδάτωση. Στην περίπτωσή μας, αυτό δεν απειλεί καθόλου. Με την κατανάλωση νερού και υδαρών τροφών, το άτομο που λιμοκτονεί διατηρεί την ισορροπία του νερού. Και αυτό συνήθως δεν έχει μόνο θετική επίδραση στη φιγούρα, αλλά και στην ευημερία.

Εγκεκριμένα προϊόντα

Μια τέτοια δίαιτα σημαίνει ότι θα πρέπει να αγνοήσετε τα στερεά τρόφιμα για λίγο. Και αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να πιείτε ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας. Πρέπει να απορρίπτεται το αλκοόλ, τα λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, ο καφές και το κακάο, οι χυμοί συσκευασίας και τα ανθρακούχα ποτά. Οι ζωμοί λίπους και τα τρόφιμα που περιέχουν γλυκόζη, φυτικά έλαια και ζάχαρη πρέπει να εξαιρούνται από τη διατροφή.

Εάν επιλέξετε να κάνετε δίαιτα για κατανάλωση αλκοόλ, το μενού σας θα πρέπει να περιλαμβάνει:

Διατροφή πουρέ σούπες στην κάρτα διατροφής κατανάλωσης
 • πόσιμο νερό (τουλάχιστον 1, 5 λίτρα την ημέρα);
 • φρέσκους χυμούς - συμπεριλαμβανομένων μιγμάτων φρούτων και λαχανικών.
 • ζωμοί χαμηλών λιπαρών; κατά προτίμηση σπιτικό (βόειο κρέας, ψάρι και κοτόπουλο) - πρέπει να εγκαταλείψετε κύβους και παρόμοια προϊόντα. μπορεί να αρωματιστεί με μη θρεπτικά μπαχαρικά. πίεση πριν χρησιμοποιήσετε το ζωμό - υπάρχουν κανόνες. Δεν μπορείτε να μαγειρέψετε ζωμούς στα οστά.
 • γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλών λιπαρών; είναι επιθυμητό ο συντελεστής λίπους να μην υπερβαίνει το 1, 5-2%.
 • Ζελέ και κομπόστες χωρίς ζάχαρη;
 • τσάι φρούτων;
 • Σούπες πουρέ διατροφής.

Προτεινόμενα ποτά

Λίγα παραπάνω αναφέρθηκαν σχετικά με το τι πρέπει να πίνετε σε μια δίαιτα κατανάλωσης. Από ποτά, εκτός από το νερό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμούς, κομπόστες και ζελέ. Συνιστάται να προετοιμάζετε τα πάντα μόνοι σας - είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη σύνθεση των ποτών. Τα φιλιά και οι κομπόστες πρέπει να μαγειρεύονται από φρέσκα φρούτα, μούρα και αποξηραμένα φρούτα. Η διατροφή δεν θα χαλάσει το ζελέ βρώμης.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι χυμοί, συμπεριλαμβανομένων των λαχανικών. Αλλά στην προτεραιότητα ποτά από μήλα και εσπεριδοειδή. Από τα τελευταία, οι χυμοί γκρέιπφρουτ και πορτοκάλι λειτουργούν καλύτερα. Είναι επιθυμητό οι χυμοί να συμπιέζονται φρέσκα. Και χωρίς ζάχαρη!

Διατροφικές αρχές και κανόνες

Είναι αδύνατο να κάνετε μια τέτοια διατροφή χωρίς προηγούμενη προετοιμασία. Είναι αδύνατο και απότομο να μεταβείτε στη συνήθη διατροφή. Και οι δύο φάσεις - είσοδος και έξοδος - πρέπει να πάνε ομαλά. Μόνο όταν πληρούται αυτή η κατάσταση, το σώμα έχει χρόνο να προσαρμοστεί στις αλλαγές.

Προετοιμασία για δίαιτα

Λίγες μέρες πριν από τη μετάβαση στο "νερό" πρέπει να αποφύγετε τα αλμυρά, γλυκά και αλευρώδη τρόφιμα. Το αλκοόλ και τα ανθρακούχα ποτά εξαιρούνται από τη διατροφή κατά τη φάση προετοιμασίας. Για λίγες ημέρες πριν ξεκινήσετε τη δίαιτα, πρέπει να τρώτε κυρίως σούπες, δημητριακά και φρούτα / λαχανικά. Πολλές σαλάτες και φυσικοί χυμοί. Αυτό θα βοηθήσει το σώμα να ανοικοδομήσει και να προετοιμαστεί για την αλλαγή της «τροφής».

Αρχές της δίαιτας με νερό

Μια δίαιτα με νερό περιλαμβάνει αρκετές καταστάσεις. Μεταξύ αυτών:

Τα μενού διατροφής κατανάλωσης περιέχουν γάλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά
 • προσωρινή, αλλά πλήρης απόρριψη στερεών τροφών. Μόνο υγρά συστατικά χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα και τα πιο χρήσιμα και θρεπτικά είναι αυτά που είναι δυνατά σε μια δίαιτα κατανάλωσης.
 • μειωμένη σωματική δραστηριότητα. Η "πεινασμένη" δίαιτα σχετίζεται με μια προσωρινή μείωση του τόνου, επομένως είναι απαραίτητο να υπολογιστεί το φορτίο στο σώμα. Σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι εύκολο να αναπληρώσετε τη δύναμη.
 • Μετάβαση σε κλασματική διατροφή - συνιστάται να τρώτε 4-5 φορές σε μικρές μερίδες την ημέρα.
 • Η έλλειψη θρεπτικών ουσιών πρέπει να αντισταθμιστεί από την πρόσληψη συμπλοκών ορυκτών και βιταμινών καθώς και ιχθυελαίου.
 • Παρατήρηση κοπράνων: Εάν, μεταξύ των παρενεργειών της δυσκοιλιότητας, η χρήση καθαρτικών μπορεί να είναι χρήσιμη. Απαιτείται τουλάχιστον μία επίσκεψη στην τουαλέτα κάθε μέρα.
 • μέγιστη διάρκεια διατροφής - 30 ημέρες. Μην ακολουθείτε την καθοδήγηση της σιδερένιας θέλησης και μην οργανώνετε μια μακρά «κούρσα». Συνιστάται να μην επαναλαμβάνετε τη δίαιτα περισσότερο από μία φορά το χρόνο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να ακολουθήσετε μια επιπλέον βραχυπρόθεσμη δίαιτα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Τελική διατροφή

Η σωστή απόσυρση από τη διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ είναι το κλειδί για τη διατήρηση του αποτελέσματος και της υγείας. Μια ξαφνική μετάβαση σε μια κανονική διατροφή πιθανότατα θα οδηγήσει σε γρήγορη επιστροφή της παχυσαρκίας. Το σώμα δεν θα επωφεληθεί από το άλμα από το ένα καθεστώς στο άλλο. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αποτυχίας του πεπτικού συστήματος.

Για αυτούς τους λόγους, είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψετε στην παλιά διατροφή σας ομαλά. Η βασική αρχή είναι ότι ο χρόνος εξόδου πρέπει να είναι διπλάσιος από τη διάρκεια της δίαιτας. Μετά από ένα μήνα απώλειας βάρους, χρειάζονται δύο μήνες για να ανακάμψει. Παρακολουθήσατε το καθεστώς για μια εβδομάδα; Πρέπει να βγάλεις δύο από αυτούς.

Ποια είναι η σταδιακή έξοδος από τη διατροφή με τις ημέρες κατανάλωσης; Ας δούμε το παράδειγμα των πιο δημοφιλών διαστημάτων λειτουργίας.

Τερματισμός του μαθήματος 30 ημερών

Μια περίοδος δύο μηνών είναι αρκετή για να προσαρμοστεί ο οργανισμός στις προηγούμενες γαστρονομικές πραγματικότητες. Για μερικούς μήνες δεν χρειάζεται να θυμάστε για λίπος, πικάντικο και αλμυρό. Νέα προϊόντα προστίθενται στο μενού σε τέτοια διαστήματα που η αρχική διατροφή μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως μέχρι το τέλος της περιόδου. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου, θα πρέπει να διατηρήσετε την υδρο-ισορροπία που προβλέπεται στη διατροφή - συνεχίστε να πίνετε τουλάχιστον 1, 5 λίτρα νερό την ημέρα.

Κατά προσέγγιση σχέδιο εξόδου δύο μηνών:

προστέθηκε
Εβδομάδα Διατροφή
1 Το πλιγούρι βρώμης προστίθεται στη διατροφή πρωινού
2 Το μενού συνοδεύεται από τυρί σάντουιτς και βραστό αυγό
3 Η διατροφή επεκτείνεται ώστε να περιλαμβάνει φρέσκα λαχανικά και φρούτα
4 Ψάρια και πουλερικά, σαλάτες λαχανικών επιστρέφουν στο μενού
5+ Ώρα να επιστρέψετε στο συνηθισμένο μενού. Μην ξεχνάτε τον αποκλεισμό λιπαρών, πικάντικων, τηγανητών και αλμυρών. Συνιστάται να οργανώνετε ημέρες νηστείας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ολοκληρώστε το μάθημα 14 ημερών

Απαιτείται ένας μήνας για μια δίαιτα κατανάλωσης 14 ημερών. Νέα προϊόντα προστίθενται στο μενού κάθε 2 ημέρες. Την πρώτη ημέρα μετά τη δίαιτα, η δίαιτα συμπληρώνεται με υγρό πλιγούρι βρώμης. Καταναλώνεται για πρωινό. Τα υπόλοιπα γεύματα δίνονται σε υγρά τρόφιμα. Σταδιακά, στα καθορισμένα διαστήματα, το μενού συμπληρώνεται με ψάρια, κρέας και ζωμό κοτόπουλου (χωρίς αλάτι), φρέσκα μούρα και φρούτα, στον ατμό σε νερό και βραστά λαχανικά.

Συνιστάται να ξεκινήσετε τη συμπλήρωση το νωρίτερο 2 εβδομάδες μετά την έναρξη της φάσης εξόδου.

Ολοκληρώστε το 7ήμερο μάθημα

Η κατανάλωση διατροφής για μια εβδομάδα διαρκεί 14-15 ημέρες. Οι αρχές της εξόδου είναι παρόμοιες, μόνο σε αυτήν την περίπτωση το μενού συμπληρώνεται με στερεά προϊόντα κάθε 1-2 ημέρες. Το φαγητό πρέπει να μασάται πολύ καλά μέχρι να είναι υγρό. Αυτό θα μειώσει το άγχος στο γαστρεντερικό σωλήνα και θα του επιτρέψει να βγει από τη δίαιτα ανώδυνα.

Συνιστάται να βεβαιωθείτε ότι τα φρούτα και τα λαχανικά δεν είναι πολύ ξινά ή πολύ γλυκά. Μεταξύ άλλων, συνιστάται να αποθηκεύετε τρόφιμα με πολύ άμυλο και σύνθετους υδατάνθρακες στο τέλος. Το σώμα χρησιμοποιεί πάρα πολύ ενέργεια για να αφομοιώσει τέτοια τρόφιμα.

Οι φυσικές πτυχές επικαλύπτουν τις ψυχολογικές. "Ευχαριστώ" για την αδυναμία, μπορείτε να βγείτε από τη διατροφή και να φύγετε νωρίς. Και μαζί με αυτό, και "παραλάβετε" αυτό που έχουν ήδη πέσει. Για να μην συμβεί αυτό, πρέπει να παρακινήσετε τον εαυτό σας. Για να γίνει αυτό, είναι καλύτερο να λάβετε υπόψη τις ανταμοιβές που προσφέρει η δίαιτα.

Μενού για 7 ημέρες

Η δίαιτα κατανάλωσης 7 ημερών δεν διαφέρει από τις μεγαλύτερες δίαιτες όσον αφορά τη διατροφή. Συνιστάται να αλλάζετε συστατικά καθημερινά. Αυτό επιτρέπει στο σώμα να λαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία θρεπτικών ουσιών.

Ένα παράδειγμα μενού 7 ημερών με δίαιτα κατανάλωσης αλκοόλ θα μπορούσε να μοιάζει με αυτό:

Ετικέτα Μενού
1 Γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά - γιαούρτι, κεφίρ, γάλα
2 Πολτοποιημένες σούπες, ζωμοί κρέατος και λαχανικών
3 Χυμοί φρούτων (πάντα φρέσκοι)
4 Διάφορες επιλογές τσαγιού φρούτων
5 ζελέ φρούτων
6 Κομπόστα φρούτων και μούρων
7 Ζελέ πλιγούρι βρώμης

Αυτή είναι η δύσκολη επιλογή. Αλλά αποτελεσματικό - το μεγαλύτερο μέρος του μενού αφιερώνεται στο νερό. Το τελευταίο είναι η προεπιλογή, έχει ήδη ειπωθεί το ημερήσιο ποσό. Για να αποφύγετε την εμφάνιση πρήξιμο, συνιστάται να μην πίνετε πριν πάτε για ύπνο.

Λιγότερο σκληρές επιλογές περιλαμβάνουν κατάποση περισσότερων φαγητών "πλήρωσης". Σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστάται να συμπεριλαμβάνετε, για παράδειγμα, σούπα πουρέ λαχανικών στην καθημερινή διατροφή.

Αποτελέσματα και σχόλια σχετικά με τη διατροφή

Το κύριο κίνητρο για την παρακολούθηση της διατροφής κατανάλωσης είναι πριν και μετά τα αποτελέσματα. Έως ότου ένα άτομο βιώσει την αποτελεσματικότητα του προγράμματος, οι επιτυχίες άλλων εμπνέουν ηρωισμό πάνω απ 'όλα. Και υπάρχουν επιτυχίες. Και σημαντικό.

Το ωραίο για το πρόγραμμα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσετε την αποτελεσματικότητα της διατροφής κατανάλωσης αλκοόλ - οι βαθμολογίες και τα αποτελέσματα βασίζονται στην απλούστερη αρχή. Όταν το σώμα λαμβάνει λιγότερο λίπος, σίγουρα χρησιμοποιεί αυτά που είχε αποθηκεύσει προηγουμένως.

Το κύριο πρόβλημα με τη διατροφή είναι η δυσκαμψία της. Το κλειδί για να περάσετε τον μαραθώνιο είναι να πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα της διατροφής. Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη τα επιτεύγματα άλλων ανθρώπων, είναι καλύτερο να δοκιμάσετε τη δύναμή σας σε μια βραχυπρόθεσμη δίαιτα. Ακολουθώντας τις δηλωμένες αρχές εβδομαδιαίως, θα εξοικονομήσετε λίρες λίβρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταβείτε στην κλασική περίοδο 30 ημερών στο μέλλον.

Καλύτερα ακόμα, να χάσετε βάρος μαζί. Κρίνοντας από τις κριτικές, πολλοί κάνουν ακριβώς αυτό - ψάχνοντας φίλους σε δυσκολίες. Η καλή υποστήριξη μερικές φορές σημαίνει κάτι περισσότερο από τη δική σας αποφασιστικότητα να ακολουθήσετε το μονοπάτι μέχρι το τέλος. Και πάλι, σας υπενθυμίζουμε ότι οι ιατρικές συμβουλές δεν πρέπει να παραμεληθούν. Μαζί με το σωματικό λίπος, μπορείτε επίσης να χάσετε υγεία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την επίτευξη του στόχου σας και η διατροφή με νερό είναι ένας από αυτούς.